Nederlandse Films

A

B

C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 9 Nederlandse Films

 

Jack Bestelt een Broertje (2015)

501/K8

Nederland
Familie / Avontuur
90 minuten

geregisseerd door Anne de Clercq
met Matsen Montsma, Jelka van Houten en Georgina Verbaan

Jack (8) heeft twee moeders, is enig kind en kan totaal niet alleen zijn. Jack's grootste wens is dan ook een broertje. Maar dit broertje komt er maar niet. Hoe vaak hij zijn moeders er ook om smeekt. Uit protest heeft Jack twee konijnenoren opgezet, die hij pas afzet als zijn moeders hem geven wat hij wil. Als Jack ontdekt dat zijn moeders hem via internet besteld hebben gaat er een wereld voor hem open. Hij kan dus gewoon zelf een broertje bestellen! Dit besef resulteert in een reis vol wonderlijke ontmoetingen met de meest vreemde figuren, waarbij Jack ontdekt dat hij zelf eigenlijk best leuk gezelschap is.
 

 

J. Kessels (2015)

487/K8

Nederland
Komedie / Roadmovie
107 minuten

geregisseerd door Erik de Bruyn
met Fedja van Huêt, Frank Lammers en Ruben van der Meer

J. Kessels is het verhaal van de bizarre roadtrip van de literaire pulpschrijver Frans (Fedja van Huêt) met zijn favoriete personage J. Kessels (Frank Lammers). In opdracht van een onbekende rijden ze in Kessels’ oude Amerikaanse ‘Kamikaze’ roestbak van Tilburg naar de Hamburgse Reeperbahn, op zoek naar een vreemdgaande frikadellenhandelaar (Ruben van der Meer). En dan ligt er plots een lijk in de achterbak van de Kamikaze: makkelijk gevonden maar hoe kom je er vanaf?
 

 

Ja, Ik Wil! (2015)

464/K8

Nederland
Romantiek / Komedie
96 minuten

geregisseerd door Kees van Nieuwkerk
met Elise Schaap, Thijs Römer en Loes Haverkort

Roos (Elise Schaap) is een aantrekkelijke en succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen en haar beste vriend. Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in gênante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een arts (Thijs Römer)...
 

 

Jackie (2012)

465/K8

Nederland
Roadmovie / Komedie
100 minuten

geregisseerd door Antoinette Beumer
met Carice van Houten, Jelka van Houten en Holly Hunter

De tweeling Sofie en Daan (33) is opgevoed door twee vaders. Wanneer er totaal onverwacht een telefoontje van hun, tot dan toe onbekende, biologische moeder uit Amerika komt, storten ze zich in een avontuur waardoor alle aannames die ze hadden op losse schroeven komen te staan. Door de reis met de raadselachtige en onaangepaste Jackie verandert het leven van Sofie en Daan voorgoed.
 

 

Joyride (2005)

29/K2

Nederland
Thriller / Roadmovie
90 minuten

geregisseerd door Frank Herrebout
met Georgina Verbaan, Peggy Vrijens en Tygo Gernandt

Joy, Roos en Chantal zijn drie jonge meiden die een oldtimer cabriolet stelen om mee te kunnen doen aan een talentenjacht voor supermodellen in Nice. Onderweg blijkt dat Joy ervoor heeft gezorgd dat ze in de achterbak een bewusteloze student meevoeren. Wat is Joy precies van plan? En wat heeft de joy ride te maken met de oude middeleeuwse "Legende van Troisvierges"?
 

 

Nederlandse Films

A

B

C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 9 Nederlandse Films

 

 

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </html>