Nederlandse Films

A

B

C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 9 Nederlandse Films

 

Onze Jongens (2016) 378/K8
Nederland
Komedie
110 minuten

geregisseerd door Johan Nijenhuis
met Jim Bakkum, Martijn Fischer en Sanne Vogel

Bas (Martijn Fischer) heeft een bouwbedrijf en de zaken lopen niet echt goed. Toch neemt hij Jorrit (Jim Bakkum) aan in zijn bedrijf. Ondanks dat Jorrit geen goede klusser is, worden ze wel steeds weer gebeld omdat de vrouwen het vooral leuk vinden om naar Jorrit te kijken. Dat brengt de heren op idee: ze beginnen een mannenstripgroep.
 

 

Ostwind 2 (2015)

505/K8

Duitsland
Familie
103 minuten

geregisseerd door Katja von Garnier
met Jürgen Vogel, Jannis Niewöhner en Tilo Prückner

Niets doet Mika meer plezier dan tijd doorbrengen met haar geliefde hengst Ostwind. Daarom is ze des te gelukkiger dat de zomervakantie er weer aankomt, zodat ze zich opnieuw de klok rond kan bezig houden met het dier. Maar ze schrikt hevig wanneer ze wonden ontdekt aan de buik van Ostwind. En alles wordt nog erger wanneer ze hoort dat Kaltenbach, het ruiterhof van haar oma, op de rand van faillissement staat. Om Kaltenbach te redden, besluit zij om voor het grote prijzengeld deel te nemen met Ostwind aan een internationale paardenshow.
 

 

Ostwind - Zusammen Sind Wir Frei (2013)

504/K8

Duitsland
Familie
101 minuten

geregisseerd door Katja von Garnier
met Jürgen Vogel, Hanna Höppner en Detlev Buck

De veertienjarige Mika heeft slechte schoolresultaten en wordt nu door haar ouders verplicht om de vakantie door te brengen op de boerderij van haar strenge grootmoeder. Maar afgezien van de stalknecht Sam, die zijn ogen niet van haar af kan houden, ontdekt Mika nog iets anders van belang op de boerderij: de schuwe en wilde hengst Ostwind (oostenwind). Zelfs de springruiter Michelle of haar oma kunnen het dier niet temmen. Mika probeert haar geluk en sluipt midden in de nacht naar de stal van Ostwind. Een onwaarschijnlijke vriendschap ontwikkelt zich.
 

 

Onder het Hart (2014)

503/K8

Nederland
Drama / Romantiek
98 minuten

geregisseerd door Nicole van Kilsdonk
met Kim van Kooten, Koen De Graeve en Lies Visschedijk

De 37-jarige Masha krijgt een liefdesrelatie met Luuk, vader van twee kinderen en net gescheiden. Niets lijkt hen in de weg te staan totdat Luuk plots ongeneeslijk ziek is en Masha ineens 'statusloos' blijkt. De ex van Luuk en zijn kinderen willen ook voor hem zorgen en claimen hem. Een schrijnende liefde waarin alle verhoudingen opnieuw moeten worden onderzocht.
 

 

Oorlogsgeheimen (2014)

338/K6

Nederland
Oorlog / Familie
94 minuten

geregisseerd door Dennis Bots
met Maas Bronkhuyzen, Joes Brauers en Pippa Allen

Tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn de Zuid-Limburgse jongens Tuur (12) en Lambert (12) beste vrienden. Tuur zijn vader zit bij het verzet, Lambert zijn vader is NSB’er. Maartje (13), nieuw in het dorp, vertelt alleen Tuur dat ze Joods is. De vriendschap knalt uit elkaar en het noodlot slaat toe.

 

 

Nederlandse Films

A

B

C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 9 Nederlandse Films

 

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </html>