Nederlandse Films

A

B

C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 9 Nederlandse Films

 

Fataal (2016) 377/K8
Nederland
Drama
95 minuten

geregisseerd door Jesse Bleekemolen
met Jeffrey Hamilton, Priscilla Knetemann en Harry Piekema

Milan (Jeffrey Hamilton) en Sophie (Priscilla Knetemann) zijn twee jonge mensen in de bloei van hun bestaan. Milan is een dromer en een van die dromen gaat hij realiseren; hij opent een dance-club met een groot feest. Maar op een avond worden er drie jongens uit de Jacquarts verwijderd. Ze hebben zowel personeel als bezoekers lastig gevallen. Al snel zinnen de drie op wraak en als op een ochtend Milan naar zijn auto loopt, wachten ze hem op en slaan ze hem volledig in elkaar. Als hij later in het ziekenhuis bijkomt, weet hij dat hij nooit meer zal lopen. Maar niet alleen dat... Langzaam maar zeker ziet hij hoe niet alleen zijn eigen wereldje ineenstort maar ook dat van de dierbare mensen om hem heen.

 

Familieweekend (2016) 398/K8
Nederland
Komedie
84 minuten

geregisseerd door Pieter van Rijn
met Derek de Lint, Jelka van Houten en Jennifer Hoffman

Als de rijke weduwnaar Pieter Severijn zijn kinderen uitnodigt voor een familieweekend met de aankondiging dat hij belangrijk nieuws heeft, is voor Roderick, Fleur en Benjamin de conclusie snel getrokken. Eindelijk gaat hun vader het familiefortuin verdelen! Eenmaal aangekomen wacht een vervelende verrassing. In plaats van met een grote zak geld, worden de kinderen geconfronteerd met Bonnie, de mooie, ietwat ordinaire, en dertig jaar jongere geliefde van Pieter. Hun vader gaat trouwen. Vervolgens binden de kinderen de strijd aan met Bonnie, maar hoe hoger de strijd oplaait, hoe meer de vraag zich opdringt wat er belangrijker is in het leven: geld of toch familie?

 

Fissa (2016) 400/K8
Nederland
Komedie
94 minuten

geregisseerd door Bobby Boermans
met Yannick van de Velde, Alex Hendrickx en Bilal Wahib

Wanneer de populaire Max zijn eindexamen in gevaar ziet komen en de nerderige Ruben zijn eindexamenfeest, slaan de twee oude vrienden de handen weer in een. Tijdens een krankzinnige eindexamenperiode eindigend in een onwaarschijnlijk eindexamenfeest, leren de jongens zichzelf en elkaar pas echt goed kennen.

Fashion Chicks (2015) 414/K8
Nederland
Komedie
94 minuten

geregisseerd door Jonathan Elbers
met Liza Sips, Victoria Koblenko en Pip Pellens

Esmee (Liza Sips) is een introvert meisje van eenvoudige komaf. Haar grote droom is om fashion designer te worden. Het liefst zou ze designerkleding dragen, maar dat kan ze zich bij lange na niet veroorloven. Als Esmee stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion, wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel beschikking tot afgekeurde designkleding. Esmee begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter-ego ‘Lizzy’. Door een toevallig optreden op Fashion Week worden Lizzy en haar blog instafamous. De ultieme fashion director en tevens oprichter van Wolff Fashion, Victoria Wolff (Victoria Koblenko), wil zelfs dat Lizzy dé blogger wordt van het toonaangevende modebedrijf. Esmee is genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden, maar Lizzy neemt ook steeds meer de overhand in haar privéleven. Daarbij loopt ze natuurlijk ook een steeds groter risico dat ze wordt betrapt…

 

F.C. De Kampioenen 2: Jubilee General (2015)

485K8

België
Komedie
96 minuten

geregisseerd door Jan Verheyen
met Johny Voners, Jacques Vermeire en Carry Goossens

Het verhaal van de tweede film begint waar dat van DDT ooit eindigde: in de gevangenis, waar hij werd opgesloten voor belastingfraude. Op dat moment zijn de Kampioenen volop bezig met de voorbereiding van hun 25-jarig jubileum. Het belooft een groot feest te worden, maar daar zou met de terugkeer van DDT wel eens snel verandering in kunnen komen. Wanneer Xavier en Markske dan ook nog eens beslissen om oud trainer Oscar Crucke, die als monnik in een tempel in Thailand verblijft, in het geheim terug te halen voor het feest… gaan de poppen pas echt aan het dansen.
 

 

F.C. De Kampioenen - Kampioen Zijn Blijft Plezant (2013)

484K8

België
Komedie
120 minuten

geregisseerd door Eric Wirix
met Marijn Devalck, Johny Voners en Jaak Van Assche

De Kampioenen worden uitgenodigd door een oude vriend van voorzitter Boma voor een vriendschappelijke wedstrijd in het zuiden van Frankrijk tegen het plaatselijke Saint-Tintin. Wat een leuke reis moest worden, loopt echter helemaal verkeerd met Fernand Costermans als reisleider...
 

 

Nederlandse Films

A

B

C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 9 Nederlandse Films

 

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </html>